Eskişehir En İyi İpek Kirpik Fiyat Uygulaması | Evolusi Güzellik | Lazer Epilasyon Eskişehir | Cilt bakımı

Blog

Eskişehir En İyi İpek Kirpik Fiyat Uygulaması

eskisehir-en-iyi-ipek-kirpik-fiyat-uygulamasi.jpg

KULLANDIĞIMIZ MARKA MAKLORADIR YAPIŞTICI OLARAKTA MAKLORA KULLANILMAKTADIR (ÇİN MALI ÜRÜNLER KULLANMIYORUZ)

Çoğu kadının her gün takma kirpik kullanmak için yeterince zamanı yok. Hele bir de kirpik kıvırıcıların çaldığı vakit ve verdiği uğraş da düşünülürse ipek kirpik uygulamasının giderek popüler bir hal alması hiç de şaşırtıcı değil. Kendini daha güzel hissetmek adına hacimli kirpiklere sahip olmayı arzu edenler profesyonel bir merkezde 1-2 saat içerisinde bu arzularına kavuşabilirler. Peki ipek kirpik zararlı mıdır? Uygulamada nelere dikkat etmek gerekir?

Saf ipekten imal edilen ipek kirpikler, sentetik ürünlere nazaran daha estetik ve esnek bir yapıya sahiptir. Daha çekici bakışlara sahip olmak için kirpiklerini rimelle çoğaltmak veya dökülen kirpiklerinin yerine takma kirpik kullanmak istemeyenler için yenilikçi bir çözüm olan ipek kirpik kirpik uygulaması, memnun edici sonuçlar taşır. Tabii yaptırmadan önce ipek kirpik nedir, ned değildir, dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir bilgilenöenizde fayda var.

İPEK KİRPİK UYGULAMASININ AYRICALIKLARI

Her gün aynada baktığınız yüzünüze önce kendiniz hayranlık duyarsanız kendinizi özel hissedebilirsiniz. Güzel görünmenin çok çeşitli yolları vardır. Fakat özellikle doğal görünmeyi seven bir kadınsanız tercihinizi bu tarz uzun süreli, doğal bir görüntü vaat eden uygulamalardan yana kullanabilirsiniz.

Makyajın yarattığı ağırlık hissini veya takma kirpiklerin neden olduğu batma hissini sevmeyenler için oldukça faydalı bir yöntem olan ipek kirpik öncesi ve sonrası karşılaştırması yaptığınızda yüzünüzdeki değişim dolayısıyla kendini daha iyi hissedebilirsiniz. Seyrek ve cansız kirpiklerin yerine tek tek istenilen hacme göre eklenen kirpikler yüzünüzdeki ifadeye çekicilik katar.

İpek kirpik uygulaması doğru koşullarda yapıldığı takdirde ipek kirpiğin zararları olasılığının da önüne geçilmiş olur. Yanlış bir uygulama hem doğal kirpiklerin dökülmesine hem de oldukça hassas bir bölge olan göz ve çevresinde çeşitli problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Sağlık koşulları dikkate alınarak uygulanan yöntemin, kirpiklerin her gün rimelle boyanması gereksinimini ortadan kaldırdığı için sağlıklı olduğunu bile söylemek mümkün. İpek kirpikler sayesinde sürekli kimyasala maruz kalmaya gerek kalmaz.

İPEK KİRPİK BAKIMI NASIL YAPILIR?

İpek kirpik bakımında ilk şart hijyen kurallarına uyulmasıdır. Yağlı ürünler veya maskaralar kirpiklerin dökülmesine neden olabilir. Düşen kirpiklerin yerine yenisini eklemek gerektiğinde yine bir uzman yardımına ihtiyaç duyulur. Gece uyurken kirpiklerin üzerine yatmak ya da sık sık gözleri ovuşturmak gibi kirpiklerin yapısını bozacak davranışlardan da kaçınılması gerekir.

İPEK KİRPİK NE KADAR KALICI

İpek kirpik uygulaması güvenilir koşullarda, güvenilir eller tarafından yapıldığı takdirde kirpikler max 2 ay kullanılır.

İPEK KİRPİK NASIL ÇIKARILIR?

İpek kirpikler ile uzun bir süre geçirildikten sonra çıkartılmaları gerekiyorsa bu işlemin evde yapılmamasında fayda var. Evde yapılan işlemler doğal kirpiklerin dökülmesi gibi istenmeyen sonuçlara zemin hazırlayabilir. İpek kirpiklerin çıkarılması için yapıştırılırken kullanılan malzemeye özel bir solüsyon kullanılması gerekir. Şayet evde böyle bir malzeme yok ise tahriş oluşma ihtimali doğar. Bu yüzden kirpiklerin çıkartılması için de yine bir uzmandan yardım alınması önerilir .

İPEK KİPRPİK ZARARLARI

Pek çok güzellik trendinde olduğu gibi ipek kirpikler ile de çekinceler mevcut. Yaptırıp yaptırmama konusunda ikilemde kalanlar ipek kirpik zararları konusunda bilgi edinmeye çalışıyorlar. Tabii karşılarına doğru bilgilerle beraber bazı efsaneler de çıkıyor.

 

İpek kirpik kendi kirpiklerinizi döker mi? Bu yaygın inanışta ufak da olsa bir doğruluk payı var. Şöyle ki normalde ipek kirpiğin yapışkanı etkisini kaybettiğinde veya eridiğinde ipek kirpikleriniz düşüyor. Ancak bu kendi kirpiklerinize zarar veren bir durum değil. Sıkıntı ipek kirpik uzman olmayan biri tarafında yapıldığında veya gözünüzü çok ovuşturur, ipek kirpiklerinizle oynarsanız kendi kirpikleriniz zarar görebilir.

Alerjik tepkiye dikkat İpek kirpik uygulamasında kullanılan yapışkana karşı alerjik bir reaksiyon gösterme durumu oluşabilir.

İlk günlere dikkat! Özellikle ipek kirpik taktırdıktan sonraki 48 saate dikkat etmelisiniz. Su değdirmeye dikkat etmeli, gözünüzü ve çevresini nazikçe temizlemelisiniz ki bu ilerleyen günler için de geçerli.

Yani bilinçli olur göz bakımınıza dikkat ederseniz, kirpiklerinizi koruyabilir ve ipek kirpik kullanımı bilinçli bir şekilde sürdürebilirsiniz.