Lazer Epilasyon Eskişehir Nedir? | Evolusi Güzellik | Lazer Epilasyon Eskişehir | Cilt bakımı

Blog

Lazer Epilasyon Eskişehir Nedir?

lazer-epilasyon-eskisehir-nedir.jpg

BİZİ SİZ DENETLEYİN!!!

Dünyada Bir İlk Uygulama yaptırdığınız cihaza müşteri şifrenizle 24 saat bağlanabilir atış sayılarınızı, seanslarınızı, tarihlerinizi, uzmanlarınızı ve hangi bölgelere kaç atış yapıldığınız anlık olarak takip edebilirsiniz.

LAZER ARAŞTIRMASI YAPANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER!!!

6 MADDEDEN OLUŞAN ÖNERİDİR

LÜTFEN OKUYUN PARANIZI ÇÖPE ATMAYIN

 

Öncelikle bize gelin biz doğruyuz herkes yanlış demek değil amacımız, bunu samimi olarak belirtiriz. Bir çok merkez işini son derece iyi yapıyor.

1-) Eskişehir’de sizin de fark ettiğiniz gibi inanılmaz bir karmaşa bulunmakta herkes benim cihazım en iyi diyor Türkiye’de tek bende diyenleri bile görüyoruz İyi bir cihazın tek kişiye satılması size de garip geliyor değil mi ?

2-) Buz lazer kullanmayan yerler değişik fikirlerle akıl karıştırıyor Buz Başlık, Balığı Buz, Soğuk lazer gibi ifadeler kullanıyor. Genelde sonradan buza çevrilmeye çalışılan lazer kullananlar bu şekilde söylüyor.

3-) Diğer sorun sosyal medya hesaplarında en iyi cihazların görsellerini paylaşarak kendi cihazlarını koyamamalarıdır buna dikkat etmenizi öneririz. Size sunulan görsel ve marka işlem yaptırdığınızda söyledikleri cihazla aynımı?

4-) Lazer başlıkları en önemli maliyettir ve ömürlüdür bittiğinde değiştirilmesi gerekir değiştirilmezse de atış yapar fakat etkisizdir başlık değiştirilmez ise 250 tl ye bile tüm vücut 8-10 seans lazer yapılabilir. Gittiğiniz yerde başlığın atış sayısını görmek isteyin bu sayaçlar araç km si gibidir başlık değişmeden sıfırlanamaz işini doğru yapan her merkez bunu göstermekten memnuniyet duyacaktır.

5-) Cihaz maliyetlerini en basit yolla sahibinden com adresine girerek araştırabilirsiniz 10.000 TL yede -100.000 TL yede cihaz olduğunu göreceksiniz her salonun lazer işlemi yapmasının sebebi budur. %70-80 lere varan oranlarda indirim kampanya yapıp ağda fiyatına lazer yapanların iyi cihazları kullanmasının ihtimali var mıdır? Bize soracak olursanız iyi cihazların maliyeti düşünüldüğünde imkansızdır.

6-) Bir diğer tehlikede devasa kampanyalarla 2-3 ay içinde çok müşteriye paket satıp işyerlerini kapatıp ortadan kaybolmalarıdır. Tercih edeceğiniz merkezin geçmişini araştırın yerinde görün samimiyetlerini anlamaya çalışın.